Συνεργείο Καθαρισμού Χαλκίδα - GARDEN CLEAN - Κηπουρικές Εργασίες Χαλκίδα - Συντηρήσεις Κήπων Χαλκίδα - Καθαρισμοί Κτιρίων Χαλκίδα - Γενικοί Καθαρισμοί Χαλκίδα - Κατασκευές Κήπων Χαλκίδα - Βραχόκηποι Χαλκίδα

7400 Επισκέπτες:
Διεύθυνση: Άγιος Νικόλαος
Περιοχή: Χαλκίδα
Τηλέφωνο: 6944319653
Κινητό: 6948849146
Τ.Κ.: 34100
Fax: -
Υπεύθυνος: -
Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα: http://gardenclean.gr
Καλωσήλθατε στην Εταιρεία Κατασκευής και Συντήρησης Κήπων Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κατασκευής και συντήρησης κήπων, καθώς και καθαρισμού σπιτιών και πολυκατοικιών. Με μια ομάδα ειδικών επαγγελματιών και τη χρήση προηγμένου εξοπλισμού, είμαστε δίπλα σας για να φροντίσουμε τον χώρο σας με επαγγελματικότητα και φροντίδα. Υπηρεσίες Κήπων Αναλαμβάνουμε την κατασκευή και τη συντήρηση κήπων, δημιουργώντας μοναδικά και λειτουργικά τοπία που αντανακλούν το προσωπικό σας σ...
7400 Επισκέπτες:

Άγιος Νικόλαος, Χαλκίδα

7400 Επισκέπτες:

Καλωσήλθατε στην Εταιρεία Κατασκευής και Συντήρησης Κήπων

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κατασκευής και συντήρησης κήπων, καθώς και καθαρισμού σπιτιών και πολυκατοικιών. Με μια ομάδα ειδικών επαγγελματιών και τη χρήση προηγμένου εξοπλισμού, είμαστε δίπλα σας για να φροντίσουμε τον χώρο σας με επαγγελματικότητα και φροντίδα.

Υπηρεσίες Κήπων

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή και τη συντήρηση κήπων, δημιουργώντας μοναδικά και λειτουργικά τοπία που αντανακλούν το προσωπικό σας στυλ και τις ανάγκες του χώρου σας.

Υπηρεσίες Καθαρισμού

Εκτός από τη φροντίδα του κήπου, προσφέρουμε επίσης υπηρεσίες καθαρισμού για σπίτια και πολυκατοικίες. Με εξειδικευμένο προσωπικό και προσεκτική προσέγγιση, εξασφαλίζουμε ότι ο χώρος σας θα λάμψει καθαριότητα και φρεσκάδα.

Επαγγελματική Αξιοπιστία

Στηριζόμαστε στην επαγγελματική μας εμπειρία και στην αγάπη μας για τον κήπο και τον καθαρισμό. Κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε εκτελείται με ακρίβεια και προσοχή στη λεπτομέρεια, προσφέροντας πάντα υψηλής ποιότητας αποτελέσματα.

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Εάν επιθυμείτε επαγγελματικές υπηρεσίες φροντίδας κήπου και καθαρισμού, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε έναν περιβάλλον που αντανακλά τον αισθητικό σας και τις ανάγκες του χώρου σας.


Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία ή ερώτηση. Είμαστε εδώ για εσάς και ανυπομονούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

 

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΣΠΙΤΙΩΝ, ΓΡΑΦΕΙΩΝ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΗΠΟΥΡΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΗΠΩΝ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΩΝ, ΒΡΑΧΟΚΗΠΟΙ, ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ, ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΚΗΠΟΥ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ 35 ΕΥΡΩ,
ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ 8 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΩΡΑ
ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΠΟ 20 ΕΥΡΩ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ  ΑΠΟ 25 ΕΥΡΩ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΑΠΟ 60 ΕΥΡΩ
ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟ 1,70 ΤΟ Τ.Μ

Υπηρεσίες

Συνεργείο Καθαρισμού
Κηπουρικές Εργασίες
Συντηρήσεις Κήπων
Καθαρισμοί Κτιρίων
Γενικοί Καθαρισμοί
Κατασκευές Κήπων
Βραχόκηποι
7400 Επισκέπτες:

Άγιος Νικόλαος
Χαλκίδα

Τηλέφωνο: 6944319653
Κινητό: 6948849146

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα:
Τρίτη:
Τετάρτη:
Πέμπτη:
Παρασκευή:
Σάββατο:
Κυριακή: